CV och presentation

Kontorsvaktmästare med sinne för service.

Jag har arbetat med service i hela mitt yrkesverksamma liv och finner detta mycket stimulerande. Jag har stort intresse av teknik då detta har varit en stor del av mina tidigare arbeten. Jag ser inga problem jag ser bara möjliga lösningar. Vidare är jag en noggrann och driven person som har lätt för att lära sig nya saker och känner ett ansvar för mitt arbete.
Jag gillar ordning och reda, gör alltid mitt arbete så snart som möjligt, då det gäller att kunna prioritera det som är viktigast. Under mina tidigare anställningar som kontorsvaktmästare/ administratör arbetade jag med allt ifrån inköp av kontorsmateriel, inkommande post till lampbyten. Arbetet krävde att man var noggrann och det var viktigt att hålla ordning och reda. Under denna tid har jag också hållit kontakterna med leverantörer samt bokat speditionstjäns-ter och ansvarat för all administration kring detta. Jag fick också vanan att arbeta självständigt och samtidigt ge en god service till övriga kollegor. Dessutom är jag en van datoranvändare då detta har varit verktyget i mitt arbete. Som person uppfattas jag som glad, ärlig och positiv. Serviceminded har jag alltid varit mot andra människor. Jag har lätt att arbeta både självständigt och i grupp.
Jag genomförde en fristående kurs; Informationsteknik och projektmetodik, på KTH, som gick ut på att i en grupp redovisa ett speciellt ämne. Vi höll återkommande möten med protokollföring, mötesanteckningar och redovisning.
Jag trivs med att hjälpa andra och finna bra lösningar, både i mitt arbete och som privatperson. Tycker det är kul att få jobba med nya och spännande utmaningar samt få bidra med mina erfarenheter och kunskaper.
Jobbet som parkeringsvakt tyckte jag var både spännande och utvecklande. Framför var det ett fritt jobb. Eftersom jobbet var varierande och ingen dagär den andra lik så blev man mer engagerad. När jag träffar på människor i olika situationer så lyssnar jag förklarar jag och sakligt vad som gäller.
Under tiden jag var anställd på NCC AB fick jag förtroendet att vara valberedare i den lokala fackklubben.

Retur

Meritförteckning

Parkeringsvakt

Salut Security AB 2008—2009

Parkeringsvakt

Securitas Sverige AB, Stockholm 2007—2008

Övervakade trafiksäkerheten och framkomligheten i trafiken. Hjälpa trafikanter med frågor
gällande bestämmelser eller möjlig parkering. Även vara allmänheten till hjälp i övrigt.

Kontorsvaktmästare

Addici Facility Management AB 2007—2007

Kontorsvaktmästare

Manpower Business Solutions. 2003—2007

Kontorsvaktmästare

NCC AB, Solna 1995—2003

Sorterade inkommande post och paket. Hantering av värdepost. Hantering av gods både inrikes och utrikes. Hantering av proformafakturor. Underhåll av kontorsförråden. Sitta i reception. Administrera passerkort. Kopiering av dokument och pärmar. Skötsel och drift av skrivare och kopiatorer. Enklare underhåll av fastigheten. Mindre flyttar.

Utbildning

Parkeringsvakt Securitas Sverige AB 2008 (18 dagar)

Bl.a. yrkesetik, juridik, myndigheters roller, rapportering, och konflikthantering med kommu-nikation.

Högskola

KTH, (Södertälje) 2004

Informationsteknik och projektmetodik. (7, 5 p)

Komvux

Åsö Vuxengymnasium (Stockholm)

Matematik C (Betyg: G) 2002

Datorkunskap (Betyg: MVG) 2010

Programhantering (Betyg: VG) 2010

(Word, Excel och Power Point)

Webbdesign (Betyg: VG) 2012

Gymnasium

Södra latin 1990—1993

Treårig humanistisk linje. Variant, estetisk. Studiekurs, fullständig

Språk

Svenska, modersmål

Engelska, god i tal och skrift, mycket bra hörförståelse.

Övriga meriter

Valberedare i lokal fackklubb (Unionen) 2003, 2004

Hemvärnssjukvård genom Röda Korset 2007

Retur